Welkom!


U wilt uw huis verkopen maar de gemaakte foto’s voldoen niet? U wilt de verbouwing van uw huis in een mooie reportage terug kunnen zien? Of u heeft uw huis zo mooi opgetuigd voor die speciale verjaardag, bruiloft of andere feestelijke gebeurtenis en u wilt daar een mooie herinnering van? Huis op de foto kan in al deze behoeftes voorzien!

Hoe? Door tegen een zeer aantrekkelijk tarief bij u langs te komen. Na het maken van de foto’s (maar ook een korte film behoord tot de mogelijkheden) krijgt u binnen een week de foto’s aangeleverd waarna deze vrij te gebruiken zijn. De foto’s zijn dan ook te downloaden via internet (FTP), daardoor heeft u snel beschikking over alle foto’s en filmpjes. Alle foto’s krijgen daarbij de aandacht die ze verdienen qua nabewerking. Hierbij is het mogelijk om bij de achtergrond van foto’s aan te passen mocht deze op een grauwe dag gemaakt zijn.

Kortom, of u nu mooie foto’s wilt omdat u uw huis verkoopt of omdat u net klaar bent met de verbouwing van uw huis, appartement of schitterende woonboerderij, huis op de foto geeft uw meest waardevolle eigendom de aandacht die het verdiend! Neem nu geheel vrijblijvend contact met ons op!

Huis op de foto is een initiatief van Just Light.